"Föreställ dig den perfekta platsen för ett av dina bästa minnen"

Lime DMC erbjuder skräddarsydda tjänster för marknadsföring av event likväl som alla typer  av verktyg för att planera, organisera och leda evenemang och möten.

 

 Läs mer

EXCLUSIVE LEISURE ACTIVITIES

Vi hittar rätt plats och miljö för att förmedla ett budskap, skapa den rätta känslan och få mottagarens odelade uppmärksamhet.

MAKING YOUR DREAMS COME TRUE

Vi strävar efter att skapa upplägg/arrangemang som tar gästerna till det ”riktiga” Spanien, som får dem att uppleva och göra sådant man kanske inte hittar på egen hand.

Om vi pratar om att förverkliga dina drömmar, skänka dig oförglömliga upplevelser, få dig att skratta och få dig att uppleva nya erfarenheter ... då pratar vi om Lime DMC .

AlicanteAlicante
CórdobaCórdoba
GranadaGranada
MadridMadrid
MálagaMálaga
MallorcaMallorca
SevillaSevilla
Map Background

THE LIME TEAM!

EVALISA

Evalisa är född och uppvuxen i Sverige, men man kan numera tro att hon växte upp i en pittoresk andalusisk by. Hon blev förälskad i Spanien för några år sedan och har stannat där. Och det bästa av allt - hon fullkomligt njuter av att leva i båda världarna!

Läs mer...

evalisa@limedmc.com

 

JAVIER

Javier är vår ”festprisse”. För att vara helt ärlig är han en felfri projektledare, men hans riktiga passion och expertis ligger inom gastronomi och grymt bra viner. Han älskar verkligen att leta efter nya fantastiska matställen ... och han hittar dem!

Läs mer...

javier@limedmc.com

ADELA

Adela är vår verksamhetschef i Madrid, där hon finner glädje i att upptäcka unika platser, mysiga, pittoreska hotell och innovativa, roliga aktiviteter.

Läs mer...

adela@limedmc.com

ANA CARMEN

Ana Carmen visar sann passion för resande. Hon lever och andas kartor, färdvägar, färskvarumarknader, annorlunda mötesplatser, sköna takterasser och allt som kan betecknas som ”oupptäckta pärlor”

Läs mer...

ana.carmen@limedmc.com

 

UPPLEVELSER

Njut av äkta tapas i genuin miljö

Skulle du vilja ta en tapas- och vinrunda, som lokalbefolkningen gör?

Segla katamaran

Tillbringa kvalitetstid med din grupp på din nästa affärsresa i en unik miljö!

Strandolympiad med skrattgaranti

Det är vår Strandolympiad med skrattgaranti!

Promenad på svindlande höjder

Caminito del Rey -en av världens mest nervkittlande promenadvägar!

Upptäck alla våra upplevelser

Prenumerera nu! Back to top image